• سایت رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • پایگاه اطلاع رسانی دولت
عنوان : انتشارسومین شماره 96" پژوهشنامه دانش شناسی"
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۱

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

سومین  شماره نشريه "پژوهشنامه دانش‌شناسي كشاورزي" در سال 96 مربوط به شهریور و مرداد ماه منتشر شده است. اين شماره از نشریه شامل  گزارش‌های زير است. فايل پي دي اف گزارش از طريق سايت سازمان و مركز فناوري اطلاعات و اطلاع‌رساني كشاورزي قابل دسترسي است.

• بررسي وضعيت تكميل پروفايل هاي پژوهشگران واحدهاي تابعه سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي در سامانه علم سنجی (تا تاریخ 5/6/1396)
  • وضعيت انتشار و استناد به مقالات و شاخص هرش واحدهای تابعه سازمان در پایگاه های استنادي بين الملليScopus، ISI  و Google Scholar در سامانه علم‌سنجی (تا تاریخ 8/6/1396)
  • پژوهشگران برتر سازمان در پایگاه های استنادي بين المللي Scopus، ISI و Google Scholarدر سامانه علم‌سنجی (تا تاریخ 11/6/1396)
  • بررسی جایگاه کشاورزی ایران در خاورمیانه و جهان ( پایگاه اطلاعاتی سایماگو سال 2016 )