• سایت رهبری
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۷

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

چهل و هشتمين جلسه "كميته علمي- فني اطلاع‌رساني " از سوي مرکز فناوري اطلاعات و اطلاع‌رساني کشاورزي و با حضور اساتيد و اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها و موسسات تحقيقاتي در روز چهارشنبه ۱۴/۶/97 در سالن جلسات دانش سازمان از ساعت 1۰ لغایت ۳۰/۱۲ برگزار شد. در اين جلسه  یک عنوان شناسنامه پروژه تحقيقاتي  و یک عنوان گزارش نهایی پروژه تحقیقاتی به شرح زیر مورد بررسي قرار گرفتند. گزارش نهایی مورد بررسی به شرط اعمال اصلاحات و تایید داور به تصویب رسید. شناسنامه پروژه تحقیقاتی با نظر اکثر اعضای کمیته به تصویب نرسید.

۱. بررسي گزارش نهایی پروژه تحقيقاتي " ارزيابي مجلات انگلیسی زبان حوزه كشاورزي در ايران و كشورهاي اسلامي بر اساس شاخص‌هاي علم‌سنجي  ISC در سال‌هاي  2012- 2006" . مجري فردین کولاییان.

۲. بررسي شناسنامه پروژه تحقيقاتي" بررسی وضعیت همکاری علمی پژوهشگران واحدهای تابعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در استان خوزستان در طرح‌ها/ پروژه‌های تحقیقاتی طی سال‌های 1380 تا 1397. مجري هوشنگ حکیمی.