معرفی گروه توسعه نرم افزار و خدمات الكترونيكی
اين واحد به منظور تحليل، طراحي، پياده‌سازي و پشتيباني سيستم هاي نرم‌ افزاري تشكيل و سعي‌ بر اين‌ دارد ضمن‌ درك‌ نيازها و ضرورت هاي‌ نرم‌ افزاري‌ معاونت ها و واحدها طي‌ يك‌ برنامه‌ زمانبندي‌ به‌ تحليل‌، طراحي‌ و در صورت‌ ضرورت‌ پياده‌ سازي‌ نرم‌ افزارهاي كاربردي‌ اقدام‌ نمايد و سيستم هاي تهيه شده را پشتيباني نمايد و از اين طريق زمينه را براي الكترونيكي ساختن فرآيندهاي مختلف و بهينه‌ سازي و يكپارچه‌ سازي آن ها در سازمان فراهم و به مديران در امر خطير تصميم‌گيري كمک نماید.
از اواسط سال 1385 مدیریت پورتال سازمان به اين مرکز سپرده شد و پس از تلاش های بسیار در حال حاضر فعالیتی همه جانبه و موثر در راستای ایجاد تغییرات اساسی در جهت بهبود ساختار و محتوای آن در جریان می باشد؛ هدایت، راهنمایی و ارزیابی بیش از 100 ساب پورتال زیر مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر عهده اين گروه بوده و دوره های آموزشی متعددی در این خصوص برای آموزش مدیران فنی ساب پورتال ها در سال های اخیر برگزار نموده است. به منظور بهبود وضعیت پورتال سازمان و واحد های تابعه و مطابقت آنها با استانداردها ، لازم است تا تغییراتی در ساختار پورتال صورت گیرد. این تغییرات باید به گونه ای باشد تا محیطی یکپارچه با امکان دسترسی آسان برای کاربران فراهم آورد. به این منظور " دستورالعمل راهبری پورتال سازمان" توسط گروه تهیه و به کلیه واحدها ابلاغ شده است.
در اکثر مواقع مفهوم پورتال ( پرتال ) با وب سایت اشتباه گرفته می شود اما باید توجه نمود که پورتال ( پرتال ) مفهومی بسیار فراتر و گسترده تر از وب سایت دارد. این سوء تعبیر بیشتر به این خاطر بوجود می آید که یک پورتال از طریق وب نیز قابلیت تعامل با کاربران و پرسنل مختلف را دارد. ولی در واقع یک پورتال ، درگاه ، دروازه یا مکانی است که اطلاعات ، اسناد و امور مهم اعم از اطلاعات و اسناد درون سازمان و سازمان های مرتبط را بصورت یکپارچه، سازماندهی و مدیریت می نماید و امکان ثبت و تغییر و مدیریت اطلاعات ، اسناد ، پرسنل و کاربران را به صورتی جامع و به روش های مختلف تحت وب و تحت شبکه های گوناگون دیگری مانند شبکه های اینترانت و... فراهم می نماید. 
همچنین یکی از قابلیت های ویژه و اساسی پورتال ها، امکان ارتقا و گسترش بر اساس نیازهای سازمان است یعنی یک پورتال این قابلیت را دارد که شبیه یک مادر بورد پیشرفته کامپیوتر عمل نماید و کلیه بخش ها و امکانات آن با توجه به نیازهای سازمان در طول زمان قابل گسترش و ویژه سازی باشد. به طوریکه قابلیت ها و امکانات جدید به صورت برنامه های جانبی و ماژول برای سیستم ساخته شده و قابل راه اندازی بر روی آن باشند. 
همچنین قابلیت یکپارچه سازی پورتال ( پرتال ) یکی از ویژگیهای اساسی پورتال می باشد که در واقع یک پورتال اطلاعات، اسناد و سرویس های منابع مختلف را کنار یکدیگر به صورت یکپارچه قرار داده و تحت یک طرح ویژه و امنیتی ارائه می نماید که این ویژگی نه تنها کلیه منابع یک سازمان را به هم پیوند می دهد بلکه اطلاعات و اسناد بین سازمان ها و نهادهای مختلف را نیز می تواند به صورت یکپارچه سازماندهی نماید. 
شرح وظايف گروه
  • توليد و توسعه نرم‌ افزارهای مورد نیاز سازمان
  • بررسی و اجرای خدمات الکترونیکی قابل‌ ارائه در سازمان
  • تبدیل فرم‌ ها و فرآیندهای دستی و سنتی سازمان به فرآیند‌ های الکترونیکی
  • برگزاری کارگاه‌ های آموزشی لازم برای استفاده از خدمات الکترونیک
  • بستر سازی نرم‌ افزاری لازم برای بهره‌گیری از خدمات الکترونیک
  • ارائه خدمات مشاوره‌ای در تأمین نیازهای نرم‌ افزاری مورد نیاز واحدهای تابعه سازمان
  • برقراری جریان داده بین واحدهای تابعه
  • مدیریت، ارزیابی و نگاهداشت پورتال سازمان، وبگاه مرکز و شبکه رایانه‌ای
  • تأمین و به روزرسانی نرم‌افزارهای سازمان
  • پیاده‌سازی، پشتیبانی و توسعه خدمات الکترونیک
همکاران گروه توسعه نرم افزار و خدمات الکترونیکی

نام و نام خانوادگی: بهناز قمیشی
مدرک تحصیلی: فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات
پست سازمانی: کارشناس فناوری اطلاعات و مدیر پورتال مرکز
پست الکترونیکی: b.ghomeshi@areeo.ac.ir

نام و نام خانوادگی: عباس نیک بین
مدرک تحصیلی: فوق لیسانس ریاضی کاربردی
پست سازمانی: کارشناس فناوری اطلاعات 
پست الکترونیکی: a.nikbin@areeo.ac.ir

nikbin.jpg
نام و نام خانوادگی: رضا بحری
مدرک تحصیلی: فوق لیسانس مهندسی نرم افزار
پست سازمانی: کارشناس نرم افزار و رزومه هوشمند
پست الکترونیکی: r.bahri@areeo.ac.ir
نام و نام خانوادگی: نسیم جمشیدی
مدرک تحصیلی:  لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات
پست سازمانی: کارشناس فناوری اطلاعات 
پست الکترونیکی: 
n.jamshidi@areeo.ac.ir
n.jamshidi.png

 


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0